Wie zijn wij

Beleefbergamo.nl is opgezet door Nederlanders die in Bergamo wonen. Wij willen  specialist zijn voor Nederlanders die Bergamo en omgeving bezoeken. Wij krijgen gevraagd en ongevraagd advies van geboren en getogen inwoners van Bergamo om onze tours en evenementen nog leuker te maken. Ons doel is om deze prachtige stad en de prachtige omgeving (Iseomeer, Val Brembana, Comomeer, Milaan) onder de aandacht te brengen bij Nederlanders. 

John de Jong (initiatiefnemer)

John de Jong (initiatiefnemer)

Ik ben letterlijk betoverd door deze prachtige stad. Gestart met BeleefBergamo.nl om meer Nederlanders te laten genieten van deze 'onontdekte' parel van Italië. Maar ook de omgeving van Bergamo is prachtig. Van het Comomeer tot Lago d'Iseo tot Val Brembana en Milaan.
Edith de Vries (organisatie en begeleiding)

Edith de Vries (organisatie en begeleiding)

Samen met mijn Italiaanse man en 2 kinderen woon ik al 8 jaar net buiten Bergamo. Vind het erg leuk om voor BeleefBergamo alles tot in de puntjes te verzorgen. Ik spreek vloeiend Italiaans en ken de typisch Italiaanse manier van zakendoen door en door.
Carolien Bruintjes (Advies beleeftour)

Carolien Bruintjes (Advies beleeftour)

Samen met Paolo runnen wij onze eigen B&B in Citta Alta. De leuke hotspots van Bergamo en omgeving deel ik graag met u.
Josee van Wezel (cultureel adviseur)

Josee van Wezel (cultureel adviseur)

Ik woon en werk al 25 jaar in Bergamo. Ontdek nog iedere keer nieuwe (culturele) plekjes in Bergamo en omgeving die ik graag met u en BeleefBergamo wil delen.
Brenda Born (advies beleeftour)

Brenda Born (advies beleeftour)

Ik verblijf part time in Bergamo en deels in Nederland. Ik denk enhousiast mee en probeer zoveel mogelijk leuke plekjes te ontdekken. Ik hoop u snel te ontmoeten.

Bergamo en omgeving heeft zoveel te bieden dat wij dat graag willen delen met onze rondleidingen waarmee je Bergamo écht ontdekt. U wordt rondgeleid door Nederlanders die in Bergamo wonen waardoor het veel eenvoudiger is om onderweg iets te vragen. Het zijn echte beleef- en cultuurtours, waardoor u onderweg veel meer mag en kan verwachten dan alleen maar uitleg over de historie en de architectuur.

Daarnaast hebben wij voor u een aantal authentieke Bed & Breakfasts en hotels geselecteerd die passen bij deze prachtige stad.
Heeft u nu al vragen? Neem dan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met ons op!


GROEPSTHEMA"S EN SPECIALE GELEGENHEDEN

Zakelijk
• Ondernemers excursies (wij brengen u in contact met ondernemers uit de regio Bergamo)
• Kennismakingssprogramma's met bedrijven in Bergamo
• Actiemarketing: Maak kans op een geheel verzorgde reis naar Bergamo
• Personeelsuitje
• Produktintroducties
• Brainstorm in Bergamo
• Meerdaagse trips naar het Comomeer, Iseomeer, Milaan, Val Brembama en omgeving
• Studentenuitwisseling

Omdat wij de weg weten, denken wij graag met u mee over speciale gelegenheden of groepsthema's die bij uitstek geschikt zijn om in Bergamo plaats te laten vinden. Door de zeer goedkope vliegtickets is Bergamo ook interessant voor 'grotere' groepen. 

Prive
Trouwen in Bergamo of omgeving?
 (25-jarige) bruiloft in Noord Italië?
Uw verjaardag in echte  Italiaanse stijl?
Italiaanse les op de universiteit in Bergamo?
Met een groep vrienden Italiaans (leren) koken met locale ingrediënten?
Met een groep vriendinnen of vrienden een beleeftour door Bergamo

Bel ons gerust voor meer informatie


Vriendelijke groet, saluti

BeleefBergamo.nl

U kunt op bereiken door een This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. te sturen of via het contactformulier

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10