Hoe kom ik er?

Ideaal te bereiken, vliegveld vijf kilometer van centrum

Snel en goedkoop naar Bergamo
Per vliegtuig is Bergamo zeer goed én goedkoop bereikbaar. Natuurlijk kunt ook met de auto gaan, maar in de meeste gevallen is alleen de tol al duurder. Ryanair vliegt vanaf Eindhoven en Weeze (Dusseldorf) dagelijks op Bergamo. Voor vaak nog geen 60 euro per persoon ben je vanaf deze vliegvelden in Bergamo en weer terug. Vanaf het vliegveld in Bergamo ben je met de shuttle bus in no time in het centrum van Bergamo. Er is volop keus in het huren van een auto op vliegveld Bergamo. Ook dit wordt steeds betaalbaarder. De shuttle bus vertrekt ieder half uur vanaf het vliegveld naar het centrum.

Ryanair Boeing 737 800 Berni 2
Dagelijk vanaf Eindhoven, of Weeze (Dld)
Orio Al Serio Airport
Vliegvled Bergamo groeit explosief
Bus Bergamo
Shuttle Bus vertrekt ieder half uur vanaf vliegveld naar het centrum
Stadsbord
Stad uit duizenden
Grens Italie
Benvenuti in Italia

Openbaar vervoer goed, gemakkelijk en betaalbaar
Het openbaar vervoer in Bergamo is zeer betaalbaar en overzichtelijk. Je koopt een buskaartje voor 24 uur, 48 uur of 72 uur en je kan binnen deze periode heel Bergamo door. Alleen 1x afstempelen en klaar. De kaartjes zijn bij iedere (kranten)kiosk te koop. Niet in de bus zelf!

Bergamo, ideaal op doorreis naar Zuid-Italië
Uiteraard is Bergamo prima met de auto bereikbaar. Als u bijvoorbeeld op doorreis bent naar het zuiden van Italië is Bergamo een ideale tussenstop voor een aantal dagen.

1080 km van Utrecht
Vanaf Utrecht is de afstand naar Bergamo 1080 km. Per auto is dat in een lange dag goed te doen. Er is volop parkeerruimte in Bergamo, betaald en onbetaald.

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
Foto 10